Σοβαρό πρόβλημα αντιμετωπίζει το τμήμα πυρηνικής ιατρικής στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού αφού το μηχάνημα του SPECT-CT είναι εκτός λειτουργίας εδώ και ένα μήνα με αποτέλεσμα να ταλαιπωρούνται καθημερινά οι ασθενείς αφού σε ολόκληρη την Κύπρο μόνο στην πρωτεύουσα βρίσκονται δύο παρόμοια μηχανήματα. Το μηχάνημα που βρίσκεται στην Λεμεσό είναι παλιό και χαλά συχνά γιατί χρονολογείται από το 2006.


Σε επιστολή του στον Υπουργό Υγείας Κωνσταντίνο Ιωάννου, ο βουλευτής Λεμεσού Γιώργος Τ. Γεωργίου, τον καλεί όπως προχωρήσει σε «άμεσο χειρισμό του θέματος, ώστε να αποφύγουμε τα δυσάρεστα».


Η εφημερίδα ΛΕΜΕΣΟΣ και «Πολίτης» μίλησε με τον Χρήστο Νικολάου, Διευθυντή του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, ο οποίος ανέφερε ότι στο νοσοκομείο θα τοποθετηθεί καινούργιο μηχάνημα, μιας και το παλιό είναι σε αχρηστία, αλλά θα είναι λειτουργισμός σε…ενάμιση μήνα από τώρα. Δηλαδή αν προσθέσουμε τον ένα μήνα που ταλαιπωρούνται οι ασθενείς στο σύνολο θα φτάσουμε τους δυόμιση. «Το καλό είναι ότι έχουν ειδοποιηθεί οι ασθενείς, το κακό είναι ότι και στη Λευκωσία υπάρχουν ήδη πολλά ραντεβού. Σίγουρα, αυτό δεν είναι δικαιολογία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Διαβάστηκε 999 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top