Χειροπέδες σε 21χρονο Ε/κ πέρασε χθες η Αστυνομία Λεμεσού, ο οποίος φέρεται να κακοποιούσε επανειλημμένα 18χρονο Ρουμάνο, με αποτέλεσμα αυτός να καταλήξει στην κλινική εγκαυμάτων του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 18χρονος  εξετάστηκε από ιατροδικαστή, ο οποίος διαπίστωσε πως έφερε σοβαρά εγκαύματα, που προκλήθηκαν από αναπτήρα, σε διάφορα μέρη του σώματος του και κρίθηκε αναγκαία η νοσηλεία του στην κλινική εγκαυμάτων. Η κατάστασή του, αν και σοβαρή, παραμένει σταθερή.

 

Η Αστυνομία συνέλαβε τον 21χρονο και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, όπου θα ζητηθεί η έκδοση διατάγματος κράτησής του για τα αδικήματα της αρπαγής με σκοπό την πρόκληση βαριάς βλάβης, πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, υποβολής σε βασανιστήρια, σκληρής, απάνθρωπης και εξευτελιστικής μεταχείρισης, γραπτών απειλών θανάτωσης και άσεμνης επίθεσης.

Διαβάστηκε 1216 φορές
Tagged under

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top