Πριν από δύο χρόνια είχαμε παράδοσει γραφειακό εξοπλισμό στο Νοσοκομείο, έτσι είμαστε και σήμερα εδώ να στηρίξουμε όσο μπορούμε την προσπάθεια που γίνεται για την Υγεία, ανέφερε ο πρόεδρος της επαρχιακής  επιτροπής ΔΗΣΥ Νίκος Σύκας. 

Όσον αφορά το Γενικό Σύστημα Υγείας, ο κ. Σύκας τόνισε ότι, του χρόνου τέτοιο καιρό θα νοιώθουμε περηφάνεια και για το ΓΕΣΥ αλλά και για την προσπάθεια που γίνεται από το Νοσοκομείο για το καλό του τόπου. 

O βουλευτής Ευθύμιος Δίπλαρος μιλώντας στην «Λ» δήλωσε ότι, ο Δημοκρατικός Συναγερμός και η επαρχιακή του Γραμματεία δεν μπορούν και δεν μένουν απαθείς μπροστά στις ανάγκες του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού. «Θα στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις τις προσπάθειες αυτονόμησης του νοσοκομείου της πόλης μας, με στόχο την καλύτερη και αμεσότερη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των συμπολιτών μας. Συγχαιρουμε τόσο το ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό αλλά και την διεύθυνση του νοσοκομείου Λεμεσού για την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουν», συμπλήρωσε.

Στην παράδοση του εξοπλισμού τους συνόδεψε η βουλευτίνα Ελένη Σταύρου, καθώς και τα στελέχοι του κόμματος Πανίκος Καμηλάρης και Ειρήνη Χιώτη. Η παραλαβή έγινε από τον  Διευθυντή του Νοσοκομείου, Χρίστο Νικολάου και τον Γιαννάκη Ιωάννου, διευθυντή προσωπικού.

 

Διαβάστηκε 588 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top