Η 9η Οκτωβρίου καθιερώθηκε το 1969 ως η Παγκόσμια Ημέρα Ταχυδρομείου για να θυμίζει σε όλους το ζωτικό ρόλο των ταχυδρομικών υπηρεσιών στην καθημερινή ζωή των πολιτών, στην αλληλογραφία των κρατών και στη διεκπεραίωση των οικονομικών συναλλαγών.

Η ανάπτυξη της τεχνολογίας βοήθησε και βοηθήθηκε από τις ταχυδρομικές υπηρεσίες οι οποίες αναβαθμίστηκαν και προσαρμόστηκαν στις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ταχυδρομείου ο Πρόεδρος του Κ.Σ. ΕΔΕΚ, Μαρίνος Σιζόπουλος, επισκέφθηκε το ταχυδρομείο Λεμεσού για να απευθύνει τα συγχαρητήριά του στο προσωπικό των ταχυδρομείων που άοκνα και αποτελεσματικά συμβάλλει στην αντιμετώπιση των προκλήσεων και του σύγχρονου ανταγωνισμού προσφέροντας καθημερινά ψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους πολίτες.

Γραφείο Τύπου EΔΕΚ
Λευκωσία, 9 Οκτωβρίου 2019

Διαβάστηκε 435 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top