Ο Δήμος Λεμεσού ενεργώντας ως συντονιστής εκ μέρους των Δήμων Μείζονος Λεμεσού, ανακοινώνει τα ακόλουθα:
 
Λαμβάνοντας υπόψη ότι το κοιμητήριο στο Δήμο Αγίου Αθανασίου, γνωστό ως κοιμητήριο Σφαλαγγιώτισσας, σύντομα θα είναι πλήρες, ζητά δήλωση ενδιαφέροντος για αγορά γης κατάλληλης για κοιμητήριο στην περιοχή της ευρύτερης Λεμεσού, η οποία θα εξυπηρετεί τους Δήμους της μείζονος Λεμεσού.
 
Τα τεμάχια που θα προταθούν θα πρέπει να είναι κατάλληλα για κοιμητήριο και θα αξιολογηθούν με βάση την τοποθεσία, την ύπαρξη βασικών υποδομών όπως προσπέλαση, ηλεκτρισμό, υδατοπρομήθεια και θα πρέπει να είναι ελάχιστου εμβαδού 150.000 τ.μ.
 
Δεν θα αποκλείονται περιπτώσεις μεγαλύτερων τεμαχίων, όπου μπορεί να αξιοποιηθεί μέρος τους.
 
Η πρόταση θα αξιολογηθεί με βάση τα κριτήρια που αναφέρονται πιο πάνω, δηλαδή χωροθέτηση, μορφολογικά δεδομένα, αναγκαιότητα επέκτασης υποδομών, εξυπηρέτηση, υφιστάμενο οδικό δίκτυο, χημική καταλληλότητα του εδάφους, κόστος κλπ.
 
Οι Δήμοι της μείζονος Λεμεσού θα αξιολογήσουν τις προτάσεις και δεν  είναι υποχρεωμένοι να δεχτούν τη χαμηλότερη ή οποιαδήποτε άλλη προσφορά / πρόταση.
 
Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι που διαθέτουν κατάλληλα τεμάχια γης όπως υποβάλουν τις προτάσεις τους στο Δήμο Λεμεσού μέχρι την 30η Δεκεμβρίου 2019.
 
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ όπως επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 25 884 416 (κα Π. Παύλου, Γραμμ. Λειτουργός).
ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΜΕΣΟΥ
Διαβάστηκε 2053 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top