Συγκεκριμένες διευθετήσεις θα πραγματοποιηθούν το επόμενο διήμερο στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Λευκωσίας, παρά τον κόμβο Σκαρίνου, λόγω εργασιών περιοδικής συντήρησης του οδοστρώματος.
 
Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση το Τμήμα Δημοσιών Έργων, από η ώρα 19:00 της Τρίτης 8 Οκτωβρίου μέχρι τις 06:00 το πρωί της επόμενης μέρας, θα εκτελούνται εργασίες περιοδικής συντήρησης του οδοστρώματος στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Λευκωσίας, παρά τον κόμβο Σκαρίνου, με κατεύθυνση προς Λευκωσία.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών, θα γίνουν συγκεκριμένες διευθετήσεις, όπως το κλείσιμο και των δυο λωρίδων με κατεύθυνση από Λεμεσό προς Λευκωσία, για απόσταση 3χλμ, ενώ η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας το οποίο θα λειτουργεί με αμφίδρομη κίνηση.
 
Επιπρόσθετα, η έξοδος του αυτοκινητόδρομου με κατεύθυνση από Λεμεσό προς Σκαρίνου θα είναι κλειστή και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται διαμέσου του κόμβου Χοιροκοιτίας.
 
Τέλος, η είσοδος στον αυτοκινητόδρομο από τον κόμβο Σκαρίνου προς Λεμεσό θα είναι κλειστή και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται διαμέσου του παλαιού δρόμου Λευκωσίας - Λεμεσού μέσω του κόμβου Χοιροκοιτίας.
 
Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και υπομονή και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεών τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκειά τους.
 
(ΚΥΠΕ/ΣΚ/ΑΧΡ)

Διαβάστηκε 588 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top