Κανονικά συνεχίζονται οι εργασίες για τον κάθετο δρόμο, που συνδέει το νέο λιμάνι Λεμεσού με τον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Πάφου και αύριο θα παραδοθεί στην κυκλοφορία τμήμα του παράλληλου δρόμου, μήκους 400μ.


 
Όπως  αναφέρει σε σημερινή ανακοίνωση του Τμήμα Δημοσίων Έργων, για το έργο "Μελέτη και κατασκευή του Κάθετου Δρόμου που συνδέει το Νέο Λιμάνι Λεμεσού με τον Αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Πάφου, Φάση ΙΙ - Τμήμα Β (Παράλληλος Δρόμος)",  έχει ήδη ολοκληρωθεί και θα παραδοθεί αύριο στην κυκλοφορία το τμήμα του παράλληλου δρόμου, από τον κυκλικό κόμβο στη συμβολή του με τη Λεωφόρο Ομονοίας, μέχρι τον νέο κυκλικό κόμβο που έχει κατασκευαστεί στο ανατολικό άκρο του νέου λιμανιού. 

 


Με την παράδοση του πιο πάνω τμήματος, προστίθεται, η διακίνηση των οχημάτων από και προς τις νέες αίθουσες επιβατών θα γίνεται μέσω της νέας εισόδου/εξόδου που έχει κατασκευαστεί στον νέο κυκλικό κόμβο στα ανατολικά.

 


Η ολοκλήρωση του έργου του παράλληλου δρόμου προγραμματίζεται περί το τέλος Σεπτεμβρίου 2019.


ΚΥΠΕ

Διαβάστηκε 576 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top