Εκδήλωση, ενημερωτικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα, που στόχο έχουν να δημιουργήσουν οδική συνείδηση και να μειώσουν τις σοβαρές και θανατηφόρες οδικές συγκρούσεις θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου, 2019 η ώρα 10:00-19:00 στο MARRONE ROSSO που βρίσκεται στο My Mall Λεμεσού.

 

Σκοπός και στόχος είναι η ενημέρωση, η γνωριμία με την μοτοσυκλέτα, η σωστή χρήση του οδικού δικτύου και η εφαρμογή του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Επίσης η ανάδειξη και βελτίωση των ικανοτήτων οδήγησης αλλά και η αναγνώριση, αξιολόγηση και σωστός χειρισμός των διαφόρων οδικών κινδύνων ούτως ώστε να συνδράμουν στην μείωση των οδικών συγκρούσεων, ταυτόχρονα να αποκτηθεί μια κουλτούρα ως προς τα προαναφερθέντα και φυσικά η προσφορά προς τον συνάνθρωπο μας που αποτελεί βασικό άξονα ενεργειών.

 

H EGOPHOBIA JUNIOR που έγινε με σκοπό την προώθηση του σωστού μοτοσυκλετισμού, η αντιμετώπιση και επίλυση προβλημάτων σε σχέση με τον μοτοσυκλετισμό, αλλά και η συνεργασία με τοπικές αρχές και άλλους φορείς για ενίσχυση της σωστής χρήσης του οδικού δικτύου.

 

odikiasfaleia-mall

 

Η εκδήλωση απευθύνεται στους νέους μας και ιδιαίτερα στους μαθητές λυκείων, τεχνικών σχολών, φοιτητών και γυμνασίων με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς 2019-2020, την στηρίζουν και θα παρευρεθούν όλη η ομάδα των Εθελοντών Οδικής Ασφάλειας Τροχαίας Λεμεσού (Τμήμα Τροχαίας Λεμεσού, Ίδρυμα Οδικής Ασφάλειας Γιώργος Μαυρίκιος, Σύλλογος Μοτοσικλετιστών Λεμεσού, EGOPHOBIA, Ίδρυμα Δρ Γιώτα Δημητρίου The Dancing Queen Foundation και Εθελοντές Οδικής Ασφάλειας Λεμεσού).

 

a2

 

 

odikiasfaleia-mall2

 

 

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει:

  • Περίπτερα: Θα συμμετέχουν ENEOS – PSALTIS AUTOPARTS, RED BULL, EGOPHOBIA, BENELLI, MOTOR HASAPIS, LANITI, SAYIOUS και η Ομάδα Εθελοντών Οδικής Ασφάλειας Τροχαίας Λεμεσού.
  • Στο χώρο της εκδήλωσης θα τοποθετηθεί πίστα από την SAYIOUS σε συνεργασία με ειδικούς και επαγγελματίες.
  • Θα εκτεθεί αριθμός μοτοσικλετών των μελών του συλλόγου μοτοσικλετιστών Λεμεσού EGOPHOBIA καθώς και όλος ο απαραίτητος εξοπλισμός μοτοσικλετιστή τοποθετημένος σε ειδικά σταντ (κράνη – στολές- σακάκια – παντελόνια – μπότες - προστατευτικά, κλπ).
  • Σταθμός Ενημέρωσης για θέματα Οδικής Ασφάλειας.
  • Θα γίνεται διανομή διαφωτιστικού / ενημερωτικού υλικού και δωράκια για τα παιδιά.
  • Ο DJ CHRISTOS CHIRAS θα παίζει μουσική για όλα τα γούστα.
  • MARRONE ROSSO CAFE / PLAYPLANET MYMALL τσαντούλες δωράκια.

 

Χορηγός επικοινωνίας: Εφημερίδα ΛΕΜΕΣΟΣ

 

XORHGOS-POST-ELEMESOS-event-mymall

 

Διαβάστηκε 927 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top