Στη θάλασσα τον έψαχναν σε εγκαταλελειμμένη οικία τον βρήκαν και μάλιστα μεθυσμένο περνώντας του χειροπέδες.

 

Ο λόγος για τον 44χρονο αλλοδαπό ο οποίος αγνοείτο από το βράδυ της 20ης Αυγούστου 2019. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΙΓΜΑ, υπήρξε μαρτυρία προς την Αστυνομία ότι το εν λόγω πρόσωπο θεάθηκε σε συγκεκριμένη περιοχή. Ακολούθως, οι Αρχές, μετά από αξιολόγηση της σχετικής πληροφορίας έφτασαν στα ίχνη του. Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο 44χρονος θεάθηκε χθες Τετάρτη (21/8) στη Μαρίνα Λεμεσού. Πλέον, η Αστυνομία πέρασε χειροπέδες στον ίδιο, καθότι φέρεται να εμπλέκεται σε υπόθεση που έχει να κάνει με βία στην οικογένεια. Υπενθυμίζεται ότι για τον εντοπισμό του είχε στηθεί γιγαντιαία επιχείρηση από την Αστυνομία.

 

Συγκεκριμένα σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ΚΣΕΔ:

«Σε συνέχεια της ενημέρωσης, η οποία αφορά στις έρευνες προς εντοπισμό αγνοούμενου ατόμου στη θαλάσσια περιοχή του Μόλου στη Λεμεσό, ο οποίος αγνοείτο από το βράδυ της 20ης Αυγούστου 2019, ανακοινώνεται ότι οι έρευνες τερματίστηκαν καθότι ο αγνοούμενος αλλοδαπός εντοπίστηκε από κλιμάκιο της ΑΔΕ Λεμεσού σε οικία στη Λεμεσό και συνελήφθη».

 

Υπενθυμίζεται ότι και σήμερα διεξάγονταν έρευνες από αέρα και θάλασσα για εντοπισμό του 44χρονου. 

 

Πηγή: https://www.sigmalive.com/

Διαβάστηκε 2985 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top