Αναστέλλονται οι προσπάθειες για συλλογή χρημάτων για το θέμα του μικρού Αντώνη Ανδρέου, με την ευχή όλα να κυλήσουν θετικά και ο μικρός Αντώνης να πάρει την απαιτούμενη θεραπεία, που θα του εξασφαλίσει την ευκαιρία και το δικαίωμα να μεγαλώσει και να ζήσει με υγεία, σύμφωνα με ανακοίνωση του Κλάδου Γενικού Νοσηλευτικού Προσωπικού και του Κλάδου Νοσηλευτικού Προσωπικού Ψυχικής Υγείας της Παγκύπριας Συντεχνίας Δημοσίων Υπαλλήλων.
 


«Κατ΄ αρχή εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες σε όλους τους πολίτες για την συγκινητική ανταπόκριση τους για το θέμα του μικρού Αντώνη. Εκφράζουμε επίσης τις θερμές ευχαριστίες μας στους συναδέλφους για το ενδιαφέρον που επέδειξαν να συνδράμουν στη προσπάθεια συλλογής χρημάτων προς όφελος του μικρού Αντώνη. Ευχαριστίες και ικανοποίηση οφείλουμε να εκφράσουμε και προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Υπουργό Υγείας για την απόφαση τους να συνδράμουν για την κάλυψη των εξόδων για τη θεραπεία του μικρού Αντώνη ,με την ευχή να προχωρήσουν το συντομότερο οι διαδικασίες ώστε παρασχεθεί έγκαιρα η θεραπεία στον μικρό Αντώνη», προστίθεται στην ανακοίνωση .
 


Οι δύο πιο πάνω Κλάδοι δηλώνουν το ενδιαφέρον τους αλλά και την ολόψυχη συμπαράσταση τους στον μικρό Αντώνη και στους γονείς του.

 

ΚΥΠΕ

Διαβάστηκε 677 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top