Σε μερικό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε χθες στην Επαρχία Λεμεσού.

 

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, επίγειες δυνάμεις πυρόσβεσης έδιναν ολονύχτια μάχη με τις φλόγες, ενώ σήμερα το πρωί έχουν ενεργοποιηθεί τα 4 εκμισθωμένα ελικόπτερα της Δημοκρατίας τα οποία σε συνδυασμό με τις επίγειες δυνάμεις συνεχίζουν τελικές κατασβέσεις και ασφάλιση της περιμέτρου, αφού υπάρχει μεγάλος κίνδυνος αναζωπύρωσης. 

 

Η πυρκαγιά που ξέσπασε στις κοινότητες Κρασοχώρια Μαλιά, Πάχνα, Βουνί και Κισσούσα, κατέκαψε περίπου 2 τ.χ από ξηρά χόρτα, άγρια βλάστηση, γεωργικές καλλιέργειες και γεωργικά υποστατικά.


Σύμφωνα με την πυροσβεστική Υπηρεσία η συνολική αποτίμηση της καμένης έκτασης και γενικής καταγραφής των ζημιών αναμένεται να γίνει εντός της ημέρας. 

 

Ο 49χρονος που συνελήφθη αργά χθες βράδυ αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, ο οποίος αρνείται κάθε ανάμειξη για την υπόθεση πρόκλησης της πυρκαγιάς. 

 

 

Πηγή: alphanews.live

Διαβάστηκε 3804 φορές
Tagged under

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top