Η ΠΕΟ Λεμεσού μετά και το τελευταίο θανατηφόρο εργατικό ατύχημα στην βιομηχανική περιοχή Αγίου Συλά και με σύνθημα ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ πραγματοποιεί εκδήλωση διαμαρτυρίας την Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019 η ώρα 10:00π.μ.

 

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με πικετοφορία από το οίκημα της ΠΕΟ στην Λεμεσό στις 10:00π.μ και θα καταλήξει μπροστά από το Διοικητήριο όπου θα γίνει ομιλία από τον Επαρχιακό Γραμματέα Δημήτρη Χριστοδούλου και θα εγκριθεί ψήφισμα για την Υπουργό Εργασίας Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

 

Η αδυναμία του τμήματος Επιθεώρησης Εργασίας λόγω υποστελέχωσης  να καλύψει τους τόπους δουλειάς, η απορρύθμιση των εργασιακών σχέσεων, αλλά και τα νέα δεδομένα στον τομέα της ασφάλειας που δημιουργεί η οικοδόμηση πολυώροφων πύργων, έχουν δημιουργήσει συνθήκες αύξησης των εργατικών ατυχημάτων στην Λεμεσό.

 

Καλούν όλους όπως ενώσουν την φωνή τους μαζί τους για να φωνάξουν φτάνει πια όχι άλλο αίμα για το μεροκάματο, όχι άλλο αίμα στον βωμό του κέρδους.  

Διαβάστηκε 1049 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top