Εκδήλωση διαμαρτυρίας για την καθυστέρηση στην ολοκλήρωση των οδικών έργων κατά μήκος της οδού Μισιαούλη και Καβάζογλου, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 9 Ιουλίου, με συμβολικό κλείσιμο της οδού από τους καταστηματάρχες της περιοχής. 


Όπως δήλωσε στην εφημερίδα ΛΕΜΕΣΟΣ ο εκπρόσωπος της ομάδας πρωτοβουλίας Ζαχαρίας Αθανασιάδης, «έχει εξαντληθεί η υπομονή μας. Έχουμε ακούσει πάρα πολλές ημερομηνίες για παράδοση της πρώτης φάσης του έργου και έχουμε προειδοποιήσει αρκετές φορές ότι δεν αντέχουμε άλλες καθυστερήσεις. 


Δυστυχώς, φαίνεται ότι η εταιρεία δεν μας λαμβάνει υπόψη, δεν τηρά τα χρονοδιαγράμματα και δυστυχώς δεν μας έχει μείνει άλλη επιλογή παρά μόνο οι μαζικές κινητοποιήσεις». 

 

1-2

 

 

Ο αποκλεισμός του εργοταξίου για κάποιες ώρες ήταν καθαρά προειδοποιητικός, ενώ όπως η ομάδα πρωτοβουλίας δηλώνει, «αν δεν υπάρξει βελτίωση της κατάστασης, θα προχωρήσουμε σε πιο δυναμικά μέτρα με οργάνωση εκδήλωσης διαμαρτυρίας και αποκλεισμό του Δημαρχείου Λεμεσού». Επίσης οι ίδιοι δηλώνουν πως δεν υπάρχει πιθανότητα να επιτρέψουν τη συνέχιση των εργασιών από τη συγκεκριμένη εταιρεία. 


Το δημαρχείο από την πλευρά του τονίζει πως καταβάλλει κάθε προσπάθεια, σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις. Ο εκπρόσωπος της ομάδας όμως ξεκαθαρίζει πως δεν αναιρεί την υποχρέωση του δημαρχείου να αναλάβει τις ευθύνες του, αφού το τελευταίο συμβόλαιο που έχει υπογράψει με την εταιρεία, το καθίστα υπεύθυνο για την τήρηση του συμβολαίου. 

 

1

 

Δείτε ΕΔΩ όλες τις φωτογραφίες στη σελίδα μας στο facebook


Χαρακτηριστικά δήλωσε «έχουμε καθυστέρηση στο δρόμο, έχουμε καταστηματάρχες που πεθαίνουν καθημερινά». 

 

Τέλος, ο κ. Αθανασιάδης φαίνεται να είναι θετικός σε σχέση με την αναβάθμιση του δρόμου, τη δημιουργία ποδηλατοδρόμου και πεζόδρομου.

Διαβάστηκε 545 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top