Το βράδυ της Πέμπτης 4 Ιουλίου 2019, στην παρουσία του Δήμαρχου Λεμεσού Νίκου Νικολαΐδη πραγματοποιήθηκε η Τελετή Αποφοίτησης του Cyprus College Λεμεσού, στο Δημοτικό Κηποθέατρο Λεμεσού.


Στο χαιρετισμό του ο διευθυντής του Κολεγίου κος Χρίστος Βακανάς ανέφερε ότι «η αποψινή βραδιά είναι μια εκδήλωση ικανοποίησης, χαράς και περηφάνιας όχι μόνο για τους απόφοιτους αλλά και για τις οικογένειες τους, τους καθηγητές και για όλα τα μέλη του κολεγίου».

 

mesa1
 

 

Επιπρόσθετα καλωσόρισε, με χαρά και ευγνωμοσύνη όλους τους γονείς των αποφοίτων οι οποίοι σε ρόλο αφανών ηρώων στηρίζουν τα παιδιά τους και επιζητούν το καλύτερο για αυτά.


Τέλος ευχαρίστησε όλους τους καθηγητές και το διοικητικό προσωπικό που με την ομαδική συνεργασία, καταφέραν επιτυχώς να κάνουν το Κολέγιο ανταγωνιστικό και αξιόπιστο. Απόδειξη είναι ότι δίνεται προτεραιότητα στους απόφοιτούς τους για σκοπούς εργοδότησης.

 

mesa2


Στη συνέχεια ακολούθησε ομιλία από τον Δήμαρχο Λεμεσού κ. Νίκο Νικολαΐδη, ο οποίος υπογράμμισε ότι η παρουσία και συνεισφορά του Cyprus College στην πόλη της Λεμεσού είναι πολύ σημαντική. Ο Δήμαρχος Λεμεσού έδωσε τα θερμά του συγχαρητήρια σε όλους τους απόφοιτους.


Τα διπλώματα των αποφοίτων απονεμήθηκαν από τον Πρόεδρο του Συμβουλίου και Διευθύνων Σύμβουλο του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου και Cyprus College, Δρ. Χριστόφορο Χατζηκυπριανού.

 

Δείτε ΕΔΩ όλες τις φωτογραφίες στη σελίδα μας στο facebook


Μετά το τέλος της τελετής  αποφοίτησης δόθηκε δεξίωση στους Κήπους του Κηποθέατρου.

Στην Τελετή Αποφοίτησης παρευρέθηκαν οι:
κος Μαρίνος Σιζόπουλος, Βουλευτής και πρόεδρος της ΕΔΕΚ,
κος Γεώργιος Γεωργίου, Βουλευτής τους ΑΚΕΛ,
κος Πανίκος Λεωνίδου, Βουλευτής του ΔΗΚΟ,
κος Γιώργος Παπαδόπουλος, Βουλευτής ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ  
κος Νίκος Αναστασίου, Δήμαρχος Πολεμιδιών,
κος Δώρος Αντωνίου Δήμαρχος Μέσα Γειτονιάς,
κος Εύρος Αλεξάνδρου, Γενικός Πρόξενος της Σλοβενίας,
κος Γιάννης Κασουλίδης, Λειτουργός Ανώτερης και Ανώτατης Εκπαίδευσης.
Επίσης παρευρέθηκαν, ο Πρόεδρος του Συμβουλίου και Διευθύνων Σύμβουλος του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου και Cyprus College Δρ. Χριστόφορος Χατζηκυπριανού και η Διευθύντρια Τμήματος Προσωπικού του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου κα. Λουκία Πολυγερινός Τσίρκα.

Διαβάστηκε 319 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top