Διάταγμα κράτησης τριών ημερών εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον 20χρονου, ο οποίος συνελήφθη σε σχέση με την υπόθεση ληστείας σε αρτοποιείο, που διαπράχθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της περασμένης Κυριακής, στη Λεμεσό.
 


Ο 20χρονος φέρεται ως το πρόσωπο που εισήλθε στο αρτοποιείο και έκλεψε χρηματικό ποσό από το ταμείο, ενώ κατάφερε να διαφύγει σπρώχνοντας υπάλληλο που επιχείρησε να τον ανακόψει.

 


Κατά την έξοδο του από το αρτοποιείο έγινε αντιληπτός από πολίτη, ο οποίος τον καταδίωξε και τον ανέκοψε, καταφέρνοντας να του αποσπάσει μέρος του χρηματικού ποσού, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να τον ακινητοποιήσει.

 


Μετά από εξασφάλιση σχετικής μαρτυρίας, η Αστυνομία συνέλαβε χθες βράδυ τον 20χρονο, βάσει δικαστικού εντάλματος και σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού διέταξε την τριήμερη προσωποκράτηση του.

 


ΚΥΠΕ

Διαβάστηκε 1046 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top