35χρονο συνέλαβε χθες βράδυ η Αστυνομία, μετά από επιχείρηση σε υποστατικό στην Επαρχία Λεμεσού, το οποίο φέρεται να χρησιμοποιούσε tamplets για παράνομα διαδικτυακά τυχερά παιχνίδια.
 


Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στο πλαίσιο των προσπαθειών που καταβάλλονται για πάταξη του φαινομένου, μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού διενήργησαν έρευνα, γύρω στις 20:00, βάσει δικαστικού εντάλματος, σε συγκεκριμένο υποστατικό.
 


Κατά τον έλεγχο εντοπίστηκαν τρία πρόσωπα, εκ των οποίων ο ένας χειριζόταν, σε tamplet, τυχερό παιγνίδι τύπου "Φρουτάκια".
 


Η Αστυνομία προχώρησε στην κατάσχεση αριθμού ηλεκτρονικών υπολογιστών τύπου tamplet, για σκοπούς εξέτασής τους, αφού πιστεύεται ότι είχαν μετατραπεί σε μηχανές τυχερού παιγνιδιού τύπου "Φρουτάκια".
 


 Ο 35χρονος υπεύθυνος του υποστατικού κλήθηκε στο ΤΑΕ Λεμεσού για εξετάσεις και εναντίον του εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, βάσει του οποίου συνελήφθη λίγο μετά τη μια τα ξημερώματα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.
 


Τις εξετάσεις συνεχίζει το ΤΑΕ Λεμεσού.
 

 

Διαβάστηκε 1199 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top