Ημερίδα καριέρας με θέμα «Τα Επαγγέλματα του Μέλλοντος» πραγματοποίησαν οι σχολές ΠΑΣΚΑΛ Λεμεσού.

 

Πλήθος μαθητών συνοδευόμενοι από τους γονείς τους παρευρέθηκαν στο κτήριο Τάσος Παπαδόπουλος στο ΤΕΠΑΚ, σε αυτή την πολύ ενδιαφέρουσα ημερίδα, ώστε να γνωρίσουν επιτυχημένους επαγγελματίες από διάφορους κλάδους και να συνομιλήσουν μαζί τους για τα θετικά και τα αρνητικά της κάθε δουλειάς.

 

Οι ομιλητές ήταν αρκετά διαφωτιστικοί και όσοι μαθητές έδωσαν το παρών τους, πήραν σημαντικές συμβουλές σε σχέση με την επιλογή των σπουδών που θα ακολουθήσουν στο άμεσο μέλλον. Ανάμεσα στους ομιλητές ήταν άνθρωποι του πνεύματος και της επιστήμης όπως ο Ιατρικός Διευθυντής του Γερμανικού Ογκολογικού Κέντρου Δρ. Νίκος Ζάμπογλου, ο Διευθύνων Σύμβουλος και Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου Safe Bulkers Πόλυς Χατζηιωάννου, καθώς και ο Επίκουρος Καθηγητής του ΤΕΠΑΚ Νίκος Κωνσταντίνου.

 

Δείτε ΕΔΩ όλες τις φωτογραφίες στη σελίδα μας στο facebook

 

Τον συντονισμό είχε η σύμβουλος επαγγελματικού προσανατολισμού των σχολών κα. Άντρια Παπίση.

Διαβάστηκε 555 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top