Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα δυο πρόσωπα, 40 και 26 χρόνων, σε σχέση με τον εντοπισμό ποσότητας κοκαΐνης βάρους ενός κιλού και 140 γραμμαρίων, που έφτασαν μέσω ταχυδρομείου.


 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες έφτασε στην Κύπρο από άλλη ευρωπαϊκή χώρα, ταχυδρομικό πακέτο, το οποίο περιείχε τα ναρκωτικά και σήμερα έγινε ελεγχόμενη παράδοση του στον 40χρονο παραλήπτη του, ο οποίος και συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα.

 


Κατά την ώρα της παράδοσης θεάθηκε στην περιοχή 26χρονος, ο οποίος περιφερόταν ύποπτα με τη μοτοσικλέτα του, ενώ με την εμφάνιση των μελών της ΥΚΑΝ αυτός προσπάθησε να διαφύγει, αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με δύο οχήματα, ένα από τα οποία αστυνομικό.


 
Τελικά ο 26χρονος συνελήφθη και οι δυο ύποπτοι οδηγήθηκαν στα Γραφεία της ΥΚΑΝ, όπου φέρεται να παραδέχθηκαν ενοχή σε αδικήματα που αφορούν συνομωσία προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομη εισαγωγή, κατοχή και κατοχή με σκοπό την προμήθεια ναρκωτικών ουσιών.


 
Εναντίον τους εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα και επανασυνελήφθησαν, ενώ σήμερα αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού για έκδοση διατάγματος κράτησης τους.


 
Επίσης, εναντίον του 26χρονου διερευνώνται τα αδικήματα της οδήγησης χωρίς άδεια, χωρίς πιστοποιητικό ασφάλειας, χωρίς προστατευτικό κράνος και μη εγγεγραμμένης μοτοσικλέτας, ενώ βρέθηκε με θετική ένδειξη σε έλεγχο ναρκοστέστ που του διενεργήθηκε. 


 

ΚΥΠΕ

Διαβάστηκε 1103 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top