Η εθελοντική αιμοδοσία είναι έμπρακτο μήνυμα ζωής και αλληλεγγύης

 

Στο πλαίσιο της κοινωνικής τους προσφοράς οι σχολές ΠΑΣΚΑΛ Λεμεσού πραγματοποίησαν την Τρίτη 5 Μαρτίου 2019, εθελοντική αιμοδοσία και δειγματοληψία για εγγραφή δοτών μυελού των οστών, στις εγκαταστάσεις τους.

 

Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε με την συνεργασία των γονιών, καθηγητών, μαθητών και φίλων των Εκπαιδευτηρίων.

 

Οι σχολές ΠΑΣΚΑΛ Λεμεσού διοργανώνουν κάθε χρόνο εθελοντική αιμοδοσία για ενίσχυση της τράπεζας αίματος, ενώ αποτελεί και μια χειρονομία καλής θέλησης, φροντίδας και αγάπης προς τον συνάνθρωπό μας. Δεν υπάρχει πολυτιμότερο δώρο απ' την εθελοντική αιμοδοσία, αφού στην πραγματικότητα είναι ένα δώρο ζωής γι' αυτόν που το δέχεται.

 

Δείτε ΕΔΩ όλες τις φωτογραφίες στη σελίδα μας στο facebook

 

«Ο εθελοντής αιμοδότης προσφέρει ένα ανεκτίμητο δώρο ζωής σε όποιους συνανθρώπους του το έχουν ανάγκη. Η εθελοντική αιμοδοσία είναι έμπρακτο μήνυμα ζωής και αλληλεγγύης», ήταν το μήνυμα που έστειλαν φέτος οι σχολές ΠΑΣΚΑΛ.

Διαβάστηκε 737 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top