Το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού ανακοινώνει τα αποτελέσματα του Διαγωνισμού Μαθητικού Δοκιμίου Ελληνικής Πρεσβείας, ο οποίος  πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 31η Ιανουαρίου 2019. Στον διαγωνισμό συμμετείχαν μαθητές και μαθήτριες από όλα τα Λύκεια (δημόσια και ιδιωτικά) και τις Τεχνικές Σχολές. Μετά από ενδελεχή εξέταση όλων των δοκιμίων, η κριτική επιτροπή αποφάσισε για την απονομή των  βραβείων και των τιμητικών επαίνων ως ακολούθως: 

 

 

Ο Πρέσβης της Ελλάδας στην Κύπρο, κ. Ηλίας Φωτόπουλος  και ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού, κ. Κώστας Χαμπιαούρης, θα παραστούν την Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2019, στην εκδήλωση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου στο σχολείο του μαθητή Δημητρίου Μιχάλη που πρώτευσε, Λύκειο Απ. Λουκά Κολοσσίου και θα τον συγχαρούν. Την ίδια μέρα εκπρόσωπος του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού θα παραστεί στην εκδήλωση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου στο σχολείο του μαθητή Βρακά Στυλιανού, που έλαβε το δεύτερο βραβείο, Ιδιωτική Σχολή Xenion High School για να τον συγχαρούν. Επίσης, οι Επαρχιακοί Επιθεωρητές θα συγχαρούν στα σχολεία τους τον μαθητή που πήρε το τρίτο βραβείο, Κρίνου Στέφανο, Λύκειο Κύκκου Β΄, καθώς επίσης και τους μαθητές και τη μαθήτρια  που  έλαβαν έπαινο.

 

Η επίδοση του α΄ χρηματικού βραβείου ύψους €800, για τον μαθητή που πρώτευσε και ποσό ύψους €600, για τη βιβλιοθήκη του σχολείου του, όπως επίσης και η επίδοση του β΄ και γ΄ βραβείου, ύψους €600 και €400 αντίστοιχα και των τιμητικών διπλωμάτων για τους μαθητές και τη μαθήτρια που έλαβαν έπαινο, θα πραγματοποιηθεί στην πρεσβευτική κατοικία σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί αργότερα.

 

Πηγή: http://www.paideia-news.com

 

Διαβάστηκε 226 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top