Μέσα στο πλαίσιο της αναβάθμισης της οικονομικής επιστήμης πραγματοποιήθηκε φέτος για πρώτη φορά Παγκύπρια Ολυμπιάδα Πολιτικής Οικονομίας, την Κυριακή 3 Μαρτίου 2019.

 

Γύρω στους 233 ανήλθαν οι υποψήφιοι που έλαβαν μέρος στην Ολυμπιάδα, ενώ συμμετείχαν συνολικά περίπου 50 σχολεία και ινστιτούτα από όλες τις πόλεις της Κύπρου.

 

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Παγκύπριας Ένωσης Καθηγητών Οικονομικών Μαθημάτων (Π.Ε.Κ.Ο.Μ.) Ανδρέα Νεοφύτου, τα δοκίμια στα οποία εξετάστηκαν οι υποψήφιοι ήταν τύπου πολλαπλής επιλογής και θα βραβευθούν όπως είπε, περίπου το 10% των διαγωνιζομένων με χρυσά, αργυρά και χάλκινα μετάλλια σε αναλογία 1:2:3. Φυσικά, όπως τόνισε, σε όλους όσοι επιτύχουν στην εξέταση θα δοθούν τιμητικά διπλώματα.

 

Δείτε ΕΔΩ όλες τις φωτογραφίες στη σελίδα μας στο facebook

 

Ο κ. Νεοφύτου συνέχισε λέγοντας πως στόχος της Ολυμπιάδας είναι η ανάπτυξη της ευγενούς άμιλλας, της ενθάρρυνσης των μαθητών να γνωρίσουν καλύτερα το μάθημα της Πολιτικής Οικονομίας και συγχρόνως να δώσει τη δυνατότητα στους μαθητές να αναπτύξουν και να βελτιώσουν τις ικανότητες και δεξιότητες τους στο συγκεκριμένο μάθημα.

Διαβάστηκε 414 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top