Τη Δευτέρα και την Τρίτη στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται κατά διαστήματα σκόνη. Χαμηλή πίεση αναμένεται αναμένεται να επηρεάσει την περιοχή από την Τρίτη. Σήμερα ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος, κυρίως από μέσες και ψηλές νεφώσεις, ενώ τις πρώτες πρωινές ώρες πιθανό να παρατηρείται αραιή ομίχλη, κυρίως στο εσωτερικό.

 

Το απόγευμα δεν αποκλείεται να πέσουν τοπικά ελαφρές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί 4 με 5 μποφόρ και παροδικά στα προσήνεμα, μέχρι πολύ ισχυροί 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη αλλά το απόγευμα στα προσήνεμα θα είναι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

 

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος, κυρίως από μέσες νεφώσεις και δεν αποκλείεται τοπικά να πέσουν ελαφρές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως ανατολικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί 4 με 5 μποφόρ αλλά παροδικά στα προσήνεμα, μέχρι πολύ ισχυροί 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη στα δυτικά αλλά στα υπόλοιπα παράλια θα είναι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 9 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα παράλια και στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

 

Την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και κατά διαστήματα αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Την Τρίτη πιθανό να πέσει χιόνι ή χιονόνερο στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους. Την Τετάρτη αναμένεται να χιονίσει στα ψηλότερα ορεινά, ενώ για την Πέμπτη δεν αποκλείεται να χιονίσει και σε χαμηλότερες ορεινές περιοχές. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση την Τρίτη και την Τετάρτη και θα κυμανθεί κοντά στους κλιματικούς μέσους όρους. Για την Πέμπτη αναμένεται πτώση. Το ύψος του χιονιού στην Πλατεία Τροόδους, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 56 εκατοστά.

 

 

Διαβάστηκε 1594 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top