Παρουσίαση των πεπραγμένων και των στόχων της Δημοτικής Ομάδας του ΔΗΚΟ Λεμεσού

 

Οι επαρχιακές επιτροπές ΔΗΚΟ Λεμεσού και η Δημοτική Ομάδα του ΔΗΚΟ στον Δήμο Λεμεσού, διοργάνωσαν εκδήλωση για την παρουσίαση των πεπραγμένων και των στόχων της Δημοτικής Ομάδας του ΔΗΚΟ Λεμεσού.

 

Η συγκεκριμένη εκδήλωση αποσκοπούσε στην ενημέρωση των δημοτών της Λεμεσού, για το έργο που έχει επιτελέσει τα πρώτα δύο χρόνια της θητείας της η δημοτική ομάδα του ΔΗΚΟ Λεμεσού, σε ότι αφορά τη συμμετοχή της στο δημοτικό συμβούλιο, τόσο στον ευρύτερο ρόλο του συμβουλίου, όσο και πιο εστιασμένα ως δημοτική ομάδα ξεχωριστά. 

 

Σε αποκλειστικές δηλώσεις στην εφημερίδα ΛΕΜΕΣΟΣ, ο επικεφαλείς της δημοτικής ομάδας του ΔΗΚΟ Νεόφυτος Χαραλαμπίδης ανέφερε πως «εμείς θεωρούμε ότι εκλεγόμαστε από τους πολίτες και θα πρέπει με κάθε ευκαιρία που μας δίνετε, να κάνουμε σχετική αναφορά στους Λεμεσιανούς για το έργο που επιτελούμε εις το όνομα τους».  

 

Συνεχίζοντας πρόσθεσε «θέσαμε στον κόσμο τις απόψεις μας, σε ότι αφορά τα μεγάλα ζητήματα που αφορούν τον τόπο μας, την πόλη της Λεμεσού, αλλά και τις προτάσεις μας, ούτως ώστε μέσα από μια διαδικασία δημόσιας διαβούλευσης, αφού ακούσουμε το κοινό της Λεμεσού, να διαμορφώσουμε και να προσαρμόσουμε ανάλογα τις θέσεις μας». 

 

Στην παρουσίαση έγινε εκτενής αναφορά στο συλλογικό έργο, στους στόχος του δημοτικού συμβουλίου, στα έργα που είναι σε εξέλιξη, στις θέσεις της δημοτικής ομάδας και στα σημαντικά επίκαιρα ζητήματα που απασχολούν έντονα την πόλη.  

 

Δείτε ΕΔΩ όλες τις φωτογραφίες στη σελίδα μας στο facebook

 

Πιο συγκεκριμένα μερικά από τα θέματα που ανέλυσαν ήταν η πολιτική που ακολουθούν όσον αφορά τις μεγάλες αναπτύξεις, τα ζητήματα που αφορούν την Αγία Φύλα, ποια είναι η θέση τους για την απαγόρευση σκύλων στο πάρκο της επίχωσης, παρουσίασαν τις προτάσεις της Δημοτικής Ομάδας του ΔΗΚΟ.

 

Διαβάστηκε 593 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top