Με αφορμή τη συμπλήρωση πέντε χρόνων επιτυχημένης πορείας του Valentinos Ioannou Architectural Design Studio ltd πραγματοποιήθηκε ένα άκρως λαμπερό πάρτι που έλαβε μέρος στις Notes Live στη Λεμεσό.

 

Αρκετοί ήταν οι γνωστοί καλεσμένοι που παρευρέθηκαν, ανάμεσά τους ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Nίκο Ανασιάδη, ο Αρχηγός της Αστυνομίας Ζαχαρίας Χρυσοστόμου, ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Αβέρωφ Νεοφύτου, βουλευτές, ευρωβουλευτές, δήμαρχοι και πλήθος εκπροσώπων του επιχειρηματικού κόσμου.

Ο Βαλεντίνος Ιωάννου αφού ευχαρίστησε όλους όσοι τον τίμησαν με την παρουσία τους, αναφέρθηκε στα πέντε χρόνια λειτουργίας του αρχιτεκτονικού γραφείου Valentinos Ioannou Architectural Design Studio ltd (VIA DESIGN STUDIO), το οποίο ιδρύθηκε το 2014 και από τότε κατάφερε να εδραιωθεί στον τομέα του, πετυχαίνοντας μέσα στα δύσκολα χρόνια της οικονομικής κρίσης να ξεχωρίσει και να ανταποκριθεί στις ανάγκες των πελατών του.  

Επίσης, υποσχέθηκε πως τόσο ο ίδιος, όσο και οι συνεργάτες του θα συνεχίσουν το έργο τους και στο μέλλον. Προτεραιότητα του, όπως τόνισε, είναι να αξιοποιεί βέλτιστα τα σύγχρονα τεχνολογικά εργαλεία που παρέχουν οι επιστήμες της μηχανικής, καθώς και τις αρχές της βιοκλιματικής αρχιτεκτονικής.

 

Δείτε ΕΔΩ όλες τις φωτογραφίες στη σελίδα μας στο facebook

 

Ακολούθως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, μίλησε για το έργο του Βαλεντίνου Ιωάννου και των συνεργατών του και ευχήθηκε ακόμα πιο επιτυχημένη πορεία στο μέλλον.

Η βραδιά συνέχισε με μουσικό πρόγραμμα, που ανέλαβε το σχήμα του Notes Live, με τους Γιώργο Θεοφάνους, Ευριδίκη, Κωνσταντίνο Χριστοφόρου και Δέσποινα Ολυμπίου όπου διασκέδασαν τους παρευρισκόμενους.

 

Διαβάστηκε 596 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top