Μεγάλη επιτυχία σημείωσε για ακόμη μια χρονιά η ετήσια αιμοδοσία της Αστυνομίας των Βρετανικών Βάσεων Ακρωτηρίου, αφού αθρόα ήταν η συμμετοχή του κόσμου, όπου μάζεψαν 55 φιάλες αίματος.

 

Η εθελοντική αυτή προσφορά της Αστυνομίας των Βάσεων Ακρωτηρίου προς το κοινωνικό σύνολο, έγινε, σε συνεργασία με την Τράπεζα Αίματος του Νοσοκομείου Λεμεσού.

 

Δείτε ΕΔΩ όλες τις φωτογραφίες στη σελίδα μας στο facebook

 

Ο βοηθός αστυνομικός διευθυντής, ανώτερος υπαστυνόμος Πανίκος Παναγή σε δηλώσεις του στην εφημερίδα μας, τόνισε πως σκοπός τους είναι να βοηθήσουν το Νοσοκομείο Λεμεσού στην μεγάλη ανάγκη που έχει για προσφορά αίματος. «Καλέσαμε μέλη από τις κοινότητες με τις οποίες συνεργαζόμαστε, αστυνομικούς και βρετανούς αξιωματικούς να δώσουν αίμα. Υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση και τους ευχαριστούμε που ανταποκρίθηκαν σε αυτό το κάλεσμα», κατέληξε.

 

Από πλευράς του ο λοχίας Λούκας Παναγιώτου δήλωσε στη ΛΕΜΕΣΟΣ  ότι από τις 10:30 μέχρι την ώρα που ολοκληρώθηκε η αιμοδοσία, δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό να δέχονται κόσμο. «Στην αιμοδοσία συμμετείχε τόσο το προσωπικό όσο και  κόσμος από τις κοινότητες που εμπίπτουν στις βάσεις,  και όχι μόνο».

 

Τέλος, ανέφερε ότι «οι εκκλήσεις είναι συνεχείς από την τράπεζα αίματος και εμείς βοηθούμε όσο μπορούμε τους συνανθρώπους μας».

 

 

Διαβάστηκε 457 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top