Το Antique Epsilon διοργάνωσε δημοπρασία το Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019, στο ξενοδοχείο Κούριον, για τους λάτρεις των παλαιών αντικειμένων. Οι αντίκες εκτίθονταν για επιθεώρηση στο ξενοδοχείο από τις 22 Ιανουαρίου μέχρι και τη μέρα της δημοπρασίας.

 

Το σφυρί κτυπούσε συνεχώς και οι προσφορές έδιναν και έπαιρναν ανάμεσα στο κοινό, που προσπαθούσε να δώσει την καλύτερη τιμή, για να αποκτήσει το αντικείμενο του πόθου του. Υπέροχες και καλόγουστες αντίκες, για όλους όσοι αγαπούν το παρελθόν, οι οποίοι έσπευσαν να παρευρεθούν στην δημοπρασία, για να αγοράσουν τα πολύτιμα αυτά αντικείμενα σε προνομιακές τιμές.

 

Δείτε ΕΔΩ όλες τις φωτογραφίες στη σελίδα μας στο facebook

 

Η διαδικασία ήταν ανοικτή στο κοινό. Υπήρχαν επίσης και ενδιαφερόμενοι που παρακολούθησαν την όλη διαδικασία, απλώς για να γνωρίσουν τον κόσμο της αντίκας και τις δυνατότητες που παρέχονται.

 

Πέρα από την τυπική διαδικασία που ακολουθείται με βάση διεθνείς προδιαγραφές, ο δημοπράτης Μιχάλης Χριστοδουλίδης, για κάθε αντικείμενο παρείχε το γνωστικό περιεχόμενο και υπόβαθρο το οποίο εστιάζεται σε μία ποικιλία θεμάτων, όπως τη συντήρηση, τη χρονολόγηση και την εκτίμηση αντικειμένων, επίπλων, έργων Τέχνης, αλλά ακόμα και θεμάτων που άπτονται περιόδων και κινημάτων στην τέχνη.

 

Διαβάστηκε 959 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top