Τα δύο μεγαλύτερα κυπριακά τυπογραφεία, PRINTCO και CASSOULIDES, προχωρούν σε συγχώνευση από την 1η Ιανουαρίου 2019 και εγκαινιάζουν μια νέα εποχή στις εκτυπώσεις. Ενώνοντας τη σύγχρονη τεχνολογία και το προσωπικό τους, συνθέτοντας την πείρα και την τεχνογνωσία τους, ανοίγουν νέους δρόμους πρωτοπορίας στην κυπριακή τυπογραφία.

 

Οι δύο ιστορικοί εκτυπωτικοί οίκοι της Κύπρου έχουν μια μακρά ιστορία εκτύπωσης εφημερίδων, περιοδικών, βιβλίων, διαφημιστικών εντύπων και εκδόσεων, συμβαδίζοντας με τις εξελίξεις της τεχνολογίας και των υλικών της κάθε εποχής. Η συγχώνευση τους αναμένεται να δώσει νέα ώθηση στις εργασίες τους, επιτρέποντάς τους να αναπτυχθούν και να εξελιχθούν ακόμη περισσότερο.

 

Το τυπογραφείο Cassoulides έριξε το πρώτο μελάνι σε μηχανή εκτύπωσης το 1924 φτάνοντας σήμερα να ηγείται στον τομέα της επαγγελματικής εκτύπωσης υψηλών προδιαγραφών. Με τον πιο σύγχρονο διαθέσιμο εξοπλισμό και μια μεγάλη γκάμα επιλογών για κάθε είδους εκτύπωση, αποτελεί μια καινοτόμα επιχείρηση, με κύριο χαρακτηριστικό της την συνεχή εξέλιξη.

 

Η τυπογραφική εταιρεία Printco ιδρύθηκε το 1959, με σκοπό να καλύψει τις αυξανόμενες ανάγκες στον τομέα των εκτυπώσεων μαζικής κυκλοφορίας. Η ανάπτυξη της υπήρξε ραγδαία και ο εξοπλισμός της ήρθε να καλύψει ένα ευρύτατο φάσμα εργασιών στην εκτύπωση εφημερίδων, περιοδικών, βιβλίων και διαφημιστικών εντύπων.

 

Σε μια εποχή που τα έντυπα αντιμετωπίζουν διεθνώς νέες προκλήσεις και οι απαιτήσεις για εξειδικευμένες εκδόσεις αυξάνονται, τα δύο τυπογραφεία αποφασίζουν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να επενδύσουν από κοινού στην ακόμη υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών, προσβλέποντας σε περαιτέρω ανάπτυξη και εξέλιξη στον τομέα της τυπογραφίας ώστε να συνεχίσουν να προσφέρουν στους πελάτες τους τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες τους.

 

 

Διαβάστηκε 541 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top