A+ R A-
17 November 2018

Friday, 27 October 2017 10:36

Το γνωστό μοντέλο Natalie Riar σε μια ανατρεπτική συνέντευξη στη «ΛΕΜΕΣΟΣ»

Η Natalie Riar έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή της στα Καλλιστεία Κύπρου το 2014.

«Από τότε συνεχώς έχει νέες δουλειές στο χώρο του modeling», λέει σε αποκλειστική συνέντευξή της στην εφημερίδα «ΛΕΜΕΣΟΣ».

Μας μίλησε για την ζωή της τώρα, τις σπουδές στη Νομική στη Γαλλία, καθώς και για τη διαφορετική καθημερινότητά της.

Δε θα μπορούσαμε να μην τη ρωτήσουμε για το τι σημαίνει για αυτήν η ομορφιά και τι την ελκύει σε έναν άνδρα.

Τέλος μας ανέφερε και τη φράση - μότο που ακολουθεί στη ζωή της.

 

Αρχικά, η Natalie Riar αναφερόμενη στο πως είναι τώρα η ζωή της, έπειτα από τη συμμετοχή της στα Καλλιστεία, μας δήλωσε περήφανή πως αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην καλύτερη φάση της ζωής της, καθώς όπως τόνισε, οι ορίζοντές της πλέον έχουν ανοίξει για τα καλά.

Μιλώντας για την τροπή που πήρε η καριέρα της, είπε πως «συνεχώς έρχονται δουλειές στον χώρο του modeling, όπως και σε διάφορα πρακτορεία promotions και σιγά σιγά επιστρέφω στην Γαλλία για να ξεκινήσω τις σπουδές μου».

 

EJNH2370.jpg

 

Ερωτηθείσα για ποιο λόγο επέλεξε να σπουδάσει στη Γαλλία, το γνωστό μοντέλο μας είπε ενθουσιασμένη «για μένα η Γαλλία ήταν όνειρο ζωής! Γι’ αυτό από πολύ μικρή ηλικία άρχισα να παρακολουθώ μαθήματα γαλλικών κι έτσι ήταν πολύ εύκολο για εμένα να επιλέξω την Γαλλία για χώρα των σπουδών μου», σημείωσε.

 

Αναφερόμενη στη διαφορά της καθημερινότητάς της στη Γαλλία από τη ζωή της στην Κύπρο δήλωσε πως «γενικά η ζωή μου στο Μπορντό είναι πολύ διαφορετική από τη ζωή μου στην Κύπρο, καθώς στη Γαλλία τη μέρα μου την περνάω στο πανεπιστήμιο και έπειτα στο σπίτι με μαγείρεμα, διάβασμα, καθώς και με εξόδους με φίλους», συμπλήρωσε.

 

IMG_4627.JPG

 

Όσο για την επιλογή των σπουδών της, η Natalie Riar σημείωσε πως επέλεξε να σπουδάσει νομική, γιατί σαν άνθρωπος έχει έντονο, όπως χαρακτηριστικά είπε, το αίσθημα του δικαίου. Επιπλέον, τόνισε πως «η δικαιοσύνη εκφράζει τον χαρακτήρα μου. Ο λόγος που επέλεξα την εγκληματολογία είναι το ότι μου αρέσει να ζω με ένταση και πιστεύω ότι αυτό θα το βρω εκεί», επισήμανε.

 

Η παρέα της Natalie Riar αποτελείται από διάφορες εθνικότητες.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου τι της προσφέρει η συναναστροφή της με άλλους λαούς, δήλωσε πως κανείς κερδίζει πολλά όταν κάνει παρέα με άτομα διάφορων εθνικοτήτων.

 

«Δηλαδή γνωρίζοντάς διάφορες κουλτούρες, διάφορους τρόπους ζωής ακόμα και διαφορετικές συμπεριφορές ανθρώπων, αποκτάς και εσύ διαφορετικό τρόπο σκέψης και αντίληψης των πραγμάτων. Προσωπικά εμένα με βοήθησε πάρα πολύ στον τομέα αυτό, καθώς επίσης και στο να είμαι ανοικτή σε καινούργιες προκλήσεις».

 

IMG_5164.JPG

 

Ταυτόχρονα, η Natalie Riar συμβουλεύει τους νέους να ακολουθήσουν αυτό που αγαπούν και να μην επηρεάζονται από το περιβάλλον τους και τα στερεότυπα της κοινωνίας. «Πιστεύω πραγματικά ότι όταν έχεις πάθος και αγαπάς το επάγγελμά σου, η επιτυχία είναι δεδομένη», είπε χαρακτηριστικά.

 

Φυσικά, δε θα μπορούσε το γνωστό μοντέλο να μην αναφερθεί και στο θέμα της ομορφιάς, επισημαίνοντας, πως για την ίδια περισσότερη βαρύτητα έχει η εσωτερική ομορφιά του ανθρώπου «και πιστεύω ότι είναι η πραγματική, γιατί η εξωτερική ομορφιά δεν είναι αντικειμενική. Όταν ο εσωτερικός κόσμος ενός ατόμου είναι όμορφος, τότε είναι και εξωτερικά», συμπλήρωσε.

 

IMG_4993.JPG

 

Ερωτηθείσα ποιες ιδιότητες εκτιμά σ’ έναν άνδρα, η Natalie Riar σημείωσε πως την ίδια την ελκύει ο άνθρωπος ο οποίος τη σέβεται, γιατί όπως είπε, «όταν υπάρχει ο σεβασμός υπάρχει μέλλον στη σχέση».

 

Natalie Riar: «Το μεγαλύτερο ελάττωμά μου είναι ότι εμπιστεύομαι πολύ εύκολα τους ανθρώπους και γι’ αυτό το λόγο έχω βρεθεί πολλές φορές σε δύσκολη θέση»

 

Ταυτόχρονα αναφέρθηκε στο μεγαλύτερό της ελάττωμα, το οποίο όπως είπε, είναι το γεγονός ότι εμπιστεύεται πολύ εύκολα τους ανθρώπους, ενώ μας δήλωσε και τι σημαίνει ευτυχία γι’ αυτήν. «Ως άνθρωπος στη καθημερινή μου ζωή είμαι πολύ απλός, έτσι ο ορισμός της λέξης ευτυχίας για μένα είναι να ξυπνώ το πρωί και να είμαι υγιής εγώ και οι άνθρωποι που αγαπώ και γενικά ο κόσμος», συμπλήρωσε.

 

Τέλος, θέλησε να μας αναφέρει και το προσωπικό της απόφθεγμα το οποίο την χαρακτηρίζει και ακολουθεί, το «C’est la vie!» που σημαίνει «Ποτέ μην τα παρατάς!»

 

IMG_6141.JPG

 

Τέλος, 3 γρήγορες ερωτήσεις - απαντήσεις για να μάθουμε καλύτερα την κα Natalie Riar.

 

Αγαπημένο χρώμα

«Το αγαπημένο μου χρώμα όλος παράδοξός είναι το μαύρο, ενώ για αρκετό κόσμο εκφράζει αρνητικά συναισθήματα εμένα δεν παύει να μου αρέσει!»

 

Αγαπημένο λουλούδι

«Το αγαπημένο μου λουλούδι είναι το τριαντάφυλλο γιατί με εκφράζει. Όπως και ένα ρητό λέει “η αγάπη μοιάζει πολύ με άγριο τριαντάφυλλο: όμορφο και ήρεμο, αλλά έτοιμο να χύσει αίμα για να αμυνθεί”».

 

Αγαπημένος συγγραφέας

«Ο αγαπημένος μου συγγραφέας είναι ο Paulo Coelho γιατί βρήκα πολλά κοινά χαρακτηριστικά της ζωής του με την ζωή μου και τα πιστεύω μου»

 

Read 6300 times