A+ R A-
19 December 2018

Monday, 26 February 2018 15:54

Ανοιξιάτικο ράλλυ σε χωριά της Λεμεσού-αγώνας ακριβείας για το Σύνδεσμο Ιθάκη

Η Λέσχη Ιστορικών και Κλασικών Οχημάτων Κύπρου, με ιδιαίτερη χαρά, διοργανώνει τον Ανοιξιάτικο Αγώνα Ακριβείας για τον Σύνδεσμο ΙΘΑΚΗ την Κυριακή 4 Μαρτίου 2018. Ο αγώνας σηματοδοτεί την έναρξη του Πρωταθλήματος Κλασικών Οχημάτων 2018 που διοργανώνει η ΛΙΚΟΚ. Ο αγώνας είναι αφιερωμένος στο Φιλανθρωπικό Σύνδεσμο στήριξης ατόμων με άνοια Ιθάκη. Γνωρίζοντας το μεγάλο και σημαντικό έργο που επιτελεί ο σύνδεσμος Ιθάκη, θα διαθέσουμε τα έσοδα για τη στήριξή του.

 

Η εκκίνηση της διαδρομής θα δοθεί στο χώρο του Μουσείου Κλασικού και Ιστορικού Αυτοκινήτου στην οδό Επιμηθέως στη Λεμεσό. Το πρώτο όχημα θα εκκινήσει στις 09:31, και ακολούθως η διαδρομή θα περιλάβει χωριά της επαρχίας Λεμεσού με κατεύθυνση προς τις επαρχίες Λάρνακας και Λευκωσίας. Μέσα από μία ευχάριστη διαδρομή, τα οχήματα θα διανύσουν μία απόσταση 90 περίπου χιλιομέτρων και θα τερματίσουν στο χωριό Πυργά. Θα ακολουθήσει πλούσιο γεύμα και απονομή βραβείων, αναμνηστικών και διπλώματος συμμετοχής.

 

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής, θα υπάρχουν ερωτήσεις παρατηρητικότητας, έτσι όλοι οι επιβαίνοντες του οχήματος θα απασχολούνται ευχάριστα καθ’ όλη τη διαδρομή. Για τις ερωτήσεις, θα υπάρχει ξεχωριστό βραβείο για το νικητή.

 

Εκτός από τα κλασικά οχήματα (μεγαλύτερα των 25 ετών) που θα διαγωνίζονται για το Super Classic Championship και το Тоuring Championship, για ενίσχυση του σκοπού του αγώνα, μπορούν να λάβουν μέρος ΜΗ κλασικά οχήματα καθώς υπάρχει ειδική αγωνιστική κατηγορία Χ η οποία θα διαγωνίζεται για να αναδείξει το δικό της Πρωταθλητή και νικητή του κάθε αγώνα. Επιπρόσθετα, για τους λάτρεις της περιήγησης, θα υπάρχει ειδική κατηγορία Touring, στην οποία δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν κλασικά οχήματα που θέλουν να απολαύσουν μια ιδιαίτερη διαδρομή.

 

Το κόστος συμμετοχής για διμελές πλήρωμα είναι 70 Ευρώ για μέλη της Λ.Ι.Κ.Ο.Κ. και 75 ευρώ για μη μέλη της Λ.Ι.Κ.Ο.Κ.. Για κάθε επιπλέον άτομο άνω τον 12 ετών υπάρχει χρέωση 20ευρώ και 10 Ευρώ για παιδιά κάτω των 12 ετών.

 

Το πιο πάνω κόστος συμμετοχής συμπεριλαμβάνει:

 

Καφές , τσάι και σνακ στο σημείο εκκίνησης

Δωρεάν είσοδο στο Μουσείο Κλασικού & Ιστορικού Αυτοκινήτου

Πλούσιο γεύμα μπουφέ με απεριόριστο ποτό/αναψυκτικό

Αναμνηστικό βραβείο συμμετοχής για κάθε πλήρωμα

Βραβεία διαγωνιζομένων ανά κατηγορία

 

Την Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου, στις 18:30, στα γραφεία του Μουσείου Ιστορικού και Κλασικού Αυτοκινήτου, στην οδό Επιμηθέως, 3056 στη Λεμεσό, θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική παρουσίαση για τo ειδικό αγωνιστικό μέρος των τριών αγωνιστικών κατηγοριών του Πρωταθλήματος Κλασικών Οχημάτων και επεξήγηση της λειτουργίας των βιβλίων διαδρομής. Θα γίνει παρουσίαση του επιμέρους αγώνα και του τρόπου βαθμολογίας την οποία συνιστάται οι συμμετέχοντες να παρακολουθήσουν.

 

Τέλος, τα βιβλιάρια διαδρομής, θα είναι διαθέσιμα από τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου.

 

Τελευταία ημερομηνία υποβολής αιτήσεων η Παρασκευή, 2 Μαρτίου 2018 και ώρα 13.00.

 

Για περαιτέρω πληροφορίες για τα πιο πάνω παρακαλώ επικοινωνήστε με τη γραμματεία της Λ.Ι.Κ.Ο.Κ., στα τηλέφωνα 7000 9000, 99252626 ή μέσω email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

 

Υπενθύμιση: Παρακαλούνται τα μέλη της ΛΙΚΟΚ που να τακτοποιήσουν τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς τη λέσχη για το 2018, ούτως ώστε να μπορούν να επωφελούνται εκπτώσεων.

 

Ντίμης Μαυρόπουλος

Πρόεδρος ΛΙΚΟΚ

 

Read 1490 times

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ (ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ)

Επιτυχία σημείωσε ο 5ος Φιλανθρωπικός Χριστουγεννιάτικος Αγώνας Ακριβείας

Επιτυχία σημείωσε ο 5ος Φιλανθρωπικός Χριστουγεννιάτικος Αγώνας Ακριβείας

Με στόχο τη συλλογή χρημάτων για ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λεμεσού, και στην προσπάθεια για παροχή γεύματος σε...

Ολοκληρώνεται με το ντέρμπι Απόλλων-ΑΕΚ η 13η αγωνιστική

Ολοκληρώνεται με το ντέρμπι Απόλλων-ΑΕΚ η 13η αγωνιστική

Με το ντέρμπι Απόλλων-ΑΕΚ που διεξάγεται στις 19:00 ολοκληρώνεται απόψε η 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος, στην οποία το ΑΠΟΕΛ πήρε...

Επιτυχία σημείωσε αθλητική ημερίδα στο Λύκειο Αγίου Αντωνίου

Επιτυχία σημείωσε αθλητική ημερίδα στο Λύκειο Αγίου Αντωνίου

Το ΜΚΟ LCYouth υλοποιήσε στις 22/11 στο Λύκειο Αγίου Αντωνίου, αθλητική ημερίδα για το ευρωπαικό πρόγραμμα Erasmus+ "Sport for Intercultural...