A+ R A-
26 September 2017

Thursday, 31 August 2017 17:04

Η Άνθη Ερμογένους μίλησε στη «Λεμεσός» για τον πιο σημαντικό αγώνα των κοριτσιών του Απόλλωνα και της ΑΕΛ Featured

Ένας σημαντικός αγώνας ανθρωπιάς που δεν πρέπει να χάσουμε 

 

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Μονογονεϊκών Οικογενειών και Φίλων, διοργανώνει μαζί με τις ομάδες AEL FUTSAL και APOLLON LADIES FC, αλλά και με τον Σύνδεσμο Γυναικών ΑΕΛ LIONESS φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό αγώνα σάλας γυναικών (Futsal). Για αυτό τον σημαντικό «ραντεβού» μίλησε στην εφημερίδα «Λεμεσός» η εκπρόσωπος του Συνδέσμου Ανθή Ερμογένους. 

 

«Πιστεύουμε ότι ο αθλητισμός ενώνει τους ανθρώπους και μπορεί να έχει πολλαπλάσια κοινωνική αξία. Την Παρασκευή 08/09/2017 η ώρα 19:30μμ στο γήπεδο Νίκος Σολωμονίδης (κλειστό γήπεδο ΑΕΛ) στη Λεμεσό, με γενική είσοδο εισιτηρίου/εισφοράς €5 θα στείλουμε ένα δυνατό μήνυμα κοινωνικής αλληλεγγύης και συνένωσης δυνάμεων, ακόμα και μεταξύ δύο αντίπαλων σωματείων, το οποίο έχει ανάγκη ο τόπος μας» τονίζει η κα. Ερμογένους.


Η πρωτοβουλία αυτή γίνεται για να στηρίξουν οι ομάδες στη βάση του αθλητικού ιδεώδους, τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Μονογονεϊκών Οικογενειών και Φίλων, ο οποίος απαριθμεί πάνω από 3,500 μέλη και καλείται καθημερινά να ανταποκριθεί στις μεγάλες ανάγκες μονογονεικών οικογενειών, μεγαλύτερου αριθμού των μελών του οι οποίες έχουν πληγεί δυσβάστακτα από την οικονομική κρίση αντιμετωπίζοντας προβλήματα φαγητού, στέγης αλλά και κάλυψης των βασικών αναγκών των παιδιών τους.


Η συντονίστρια επισημαίνει ότι «με την έναρξη κάθε σχολικής χρονιάς, οι οικογένειες αυτές δυσκολεύονται να καλύψουν τις ανάγκες σχολικών ειδών και ένδυσης των παιδιών τους. Τα Σωματεία AEL FUTSAL μαζί με τις APOLLON LADIES FC και τον Σύνδεσμο Γυναικών ΑΕΛ LIONESS, υπό την σκεπή του Παγκύπριου Συνδέσμου Μονογονεϊκών Οικογενειών και Φίλων πραγματοποιούν το πιο πάνω φιλανθρωπικό αθλητικό γεγονός, ώστε τα καθαρά έσοδα αυτού να χρησιμοποιηθούν για την αγορά του αναγκαίων σχολικών ειδών για μονογονεικές οικογένειες οι οποίες δεν μπορούν να καλύψουν αυτά»


«Τον αγώνα θα τιμήσουν πολιτικά πρόσωπα, βουλευτές, Δήμαρχοι και δημοτικοί Σύμβουλοι, αθλητικοί παράγοντες, ποδοσφαιριστές και φίλαθλοι και θα καλυφθεί από ΜΜΕ αλλά και με live streaming με 3 κάμερες. Η εκδήλωση θα προβληθεί με ανακοίνωση σε αριθμό ραδιοφωνικών αθλητικών εκπομπών, συνεντεύξεις από τους Προέδρους όλων των εμπλεκόμενων Σωματείων σε διαφορετικά ραδιόφωνα και τηλεοράσεις πριν τον αγώνα, δελτίο τύπου στα ΜΜΕ μετά τον αγώνα, μετάδοση αυτού με live link σε αθλητική ιστοσελίδα υψηλής επισκεψιμότητας, και ραδιοφωνικές ανταποκρίσεις των συντελεστών πριν τον αγώνα» είπε στη «Λεμεσός». 


Εξέφρασε δε την ανάγκη να ευχαριστήσει την ΚΟΠ γιατί ο αγώνας γίνεται υπό την έγκριση της. Επιπλέον η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου θα αποστείλει δωρεάν διαιτητές για τον αγώνα. Την εκδήλωση θα χαιρετήσουν με ολιγόλεπτο άνοιγμα οι Προέδροι των διοργανωτών.

Τέλος η κα. Ανθή Ερμογένους ευχαρίστησε τους χορηγούς επικοινωνίας του αγώνα Εφημερίδα Λεμεσός και Alfa sports και τόνισε ότι μέγας χορηγός του αγώνα θα είναι το Figaro Hall. Χρυσοί χορηγοί είναι οι, ΑΜΕΚ Καψάλου (Μακάριος) και η Eltynia Limited.

Βασικοί χορηγοί οι οποίοι ο καθένας συντελεί με την δωρεάν παροχή υπηρεσίας και προσφορά του στη διοργάνωση είναι οι:
Plano Print (εκτύπωση εισιτηρίων, μπάνερ, αφίσων, προγραμμάτων)
ΙnkDrops (σχεδιασμός κυπέλων)
Ακαδημίες Barcelona (παροχή ποδοσφαιριστριών)
Ειδικό αθλητικό σωματείο Λεμεσού (συμμετοχή παιδιών με ειδικές ανάγκες στο event)
Σχολή χορού φλαμέγκο El Duende της Φιλίππας Στυλιανούδη (καλλιτεχνικό πρόγραμμα στη διάρκεια του ημιχρόνου
Dj Dinos (για τη μουσική και ηχητική επένδυση του event)

Read 2466 times

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ (ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ)

Με Παπουλή και Αγγελή στο ντέρμπι ο Απόλλωνας

Με Παπουλή και Αγγελή στο ντέρμπι ο Απόλλωνας

Οι κυανόλευκοι της Λεμεσού ενημέρωσαν πως οι Φώτης Παπουλής και Αγγελής Αγγελή βρίσκονται στην αποστολή της ομάδας ενόψει του αγώνα...

Η Λεμεσός υποδέχθηκε τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή της, Παύλο Κοντίδη

Η Λεμεσός υποδέχθηκε τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή της, Παύλο Κοντίδη

H Λεμεσός ξεχειλίζει από χαρά και περηφάνια γιατί υποδέχεται ένα δικό της παιδί που ανέβηκε στο πιο ψηλό βάθρο του...

Στο πλευρό του Alzheimer’s Society o  Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ

Στο πλευρό του Alzheimer’s Society o Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ

Η τεράστια φήμη που έχει αποκτήσει στο εξωτερικό ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος ΓΣΟ αντικατοπτρίζεται μέσα από τη συνεργασία ξένων φιλανθρωπικών ιδρυμάτων,...