A+ R A-
24 April 2017

Thursday, 02 March 2017 12:46

Η τελευταία ανακοίνωση του ΣΥ.Φ.ΑΕΛ

(Ανακοίνωση)

 

«ΑΕΛΙΣΤΑ,

 Το αποτέλεσμα της περασμένης αγωνιστικής και κυρίως ο τρόπος που ήρθε ήταν ένα τεράστιο πλήγμα στην εικόνα της ομάδας μας καθώς και στην περηφάνια του ΑΕΛΙΣΤΑ που για ακόμη μια φορά ταξίδεψε για να βρεθεί δίπλα στους ποδοσφαιριστές μας.

Οι ευθύνες πολλές και βαραίνουν τους πάντες. Και τον πρόεδρο και τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές! Όλοι εσείς έχετε αναλάβει ένα έργο το οποίο έχετε υποχρέωση απέναντι στο σωματείο και τον κόσμο να ολοκληρώσετε! Η προσωπολατρία και οι εγωκεντρισμοί δεν έχουν πλέον θέση στην Α.Ε.Λ αφού με την στάση σας καταφέρατε να χωρίσετε τον κόσμο σε δύο στρατόπεδα με τραγικό αποτέλεσμα την μαζική απομάκρυνση της πλατιάς μάζας του κόσμου μας από το γήπεδο!

Ο μεγάλος κόσμος της Α.Ε.Λ κουράστηκε με αυτή την κατάσταση και η υπομονή του άρχισε να εξαντλείται. Σεβαστείτε την ένδοξη ιστορία της Αθλητικής Ένωσης Λεμεσού και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ σταματήστε να παίζεται με την υπομονή του ΑΕΛΙΣΤΑ! Κανένα τρόπαιο και καμιά διάκριση δεν σας δίνει το ακαταλόγιστο. Ο κόσμος με μπροστάρη το ΣΥ.Φ.ΑΕΛ ήταν και θα είναι πάντα δίπλα στην ιδέα που ονομάζεται Αθλητική Ένωση Λεμεσού! Δώσαμε άπειρες μάχες και με την παρουσία μας σε όλα ανεξαιρέτως τα γήπεδα, γράψαμε τη δική μας ιστορία, διατηρώντας ψηλά το ηθικό και την περηφάνια του ΑΕΛΙΣΤΑ.

Δώστε ένα τέλος σε όλα αυτά, βγείτε μπροστά και βρείτε τις λύσεις που θα αλλάξουν την κατάσταση! Η ιστορία λέει πως μπορείτε να το κάνετε άρα κι εμείς δεν βλέπουμε το λόγο για το αντίθετο!

Σε αυτό το σημείο θέλουμε να κάνουμε ένα γενικό κάλεσμα στο τεράστιο κόσμο της ομάδας μας να έρθει στο γήπεδο και να κάνει ακόμη πιο έντονη την παρουσία του τώρα στα δύσκολα. Η Α.Ε.Λ δεν ανήκει σε κανένα! Και την Α.Ε.Λ δεν πρόκειται να την προστατέψει κανένας άλλος παρά μόνο ο παθολογικά άρρωστος ΑΕΛΙΣΤΑΣ! Άλλωστε ο ΑΕΛΙΣΤΑΣ ήταν αυτός που στεκόταν πάντοτε ασπίδα στο σωματείο και αυτός είναι που τώρα πρέπει να σταθεί στα πόδια του και να δώσει την απαραίτητη ώθηση για να λυθούν όλα τα προβλήματα.

Δίνουμε λοιπόν ραντεβού στην Ανατολική, όπου θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να καταφέρει η ομάδα μας στο τέλος να πάρει την νίκη και τους τρεις βαθμούς! Ενδεχόμενη απώλεια θα είναι καταστροφική και δεν θέλουμε καν να σκεφτόμαστε πως υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο!

 

-ΟΡΚΟΣ ΑΠΑΡΑΒΑΤΟΣ Α.Ε.Λ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ!»

 

ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 1989

 

Read 2273 times

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ (ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ)

Ύμνοι στην Ελλάδα για τον 'τεράστιο άθλο' του Πετρούνια - Το συγχαρητήριο τηλεγράφημα του Προκόπη Παυλόπουλου

Ύμνοι στην Ελλάδα για τον 'τεράστιο άθλο' του Πετρούνια - Το συγχαρητήριο τηλεγράφημα του Προκόπη Παυλόπουλου

Την «τεράστια επιτυχία» του ολυμπιονίκης της Ελλάδος, Λευτέρη Πετρούνια, που αναδείχθηκε και πρωταθλητής Ευρώπης στους κρίκους για τρίτη συνεχόμενη φορά...

Μεσογειακοί Αγώνες θα διεξαχθούν το 2018, λόγο οικονομικών προβλημάτων

Μεσογειακοί Αγώνες θα διεξαχθούν το 2018, λόγο οικονομικών προβλημάτων

Στην απόφαση διεξαγωγής των Μεσογειακών Αγώνων από τις 22 Ιουνίου μέχρι την 1η Ιουλίου 2018, κατέληξε η Εκτελεστική Επιτροπή της...

Στην τελική ευθεία το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου με την 6η αγωνιστική της Β' Φάσης - Δείτε το πρόγραμμα

Στην τελική ευθεία το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου με την 6η αγωνιστική της Β' Φάσης - Δείτε το πρόγραμμα

Στην τελική ευθεία εισέρχεται το πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο καθώς αρχίζει από σήμερα και ολοκληρώνεται αύριο ο δεύτερος γύρος της Β'...